بستانك وبستانى
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بستانك وبستانى

مرحبا بك يا زائر بستانك وبستانى
 
الرئيسيةgeat***أحدث الصورالتسجيلدخول

 

 شوربة البصل

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
زهرة حزينة
زهره فواحه بعطرها
زهره  فواحه بعطرها
زهرة حزينة


نقاط : 17411
التقيم : 4

شوربة البصل Empty
مُساهمةموضوع: شوربة البصل   شوربة البصل I_icon_minitimeالأحد 31 أغسطس - 12:50

شوربة البصل Alhawegraphiccomline252mw1

شوربة البصل 779largekl7

- المقادير:

أربع حبات بصل ( تقطع شرائح) - ثلاثة أكواب و نصف ماء - ملعقة كبيرة زبد -

2 مكعب مرقة الدجاج - 4/1 ملعقة صغيرة اوريجانو -

1 ورقة لاور - كوب جبنة شيدر ,مبشورة -

4/1 خبز باجيت -

ملح و فلفل


- طريقة العمل

فى إناء عميق و على حرارة منخفضة يضاف البصل مع الزبد . يغطى الإناء مع التقليب من حين لآخر لمدة حوالى20 دقيقة. يضاف الماء و مكعبات المرقة وورق اللاورا والاوريجانو والملح والفلفل. يغطى الإناء و يترك لمدة 15 دقيقة. يقطع خبز الباجيت إلى 4 شرائح رفيعة . وتوضع شرائح الخبز على صينية تحت الشواية فى الفرن لمدة دقيقتين حتى يصبح سطح الخبز ذهبىيوضع الخبز المحمص في وعاء التقديم . تصب الشوربة فوق الخبز ثم ينثر الجبن فوق السطح. على أن يكون الحساء ساخناً حتى يذوب الجبن أو توضع لمدة دقيقة واحدة فى الفرن تحت الشواية. و تقدم ساخنة و بالهنا و الشفا.



شوربة البصل 1337118wb7
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
البستانى
راوى الزهور
البستانى


نقاط : 17594
التقيم : 11

شوربة البصل Empty
مُساهمةموضوع: رد: شوربة البصل   شوربة البصل I_icon_minitimeالأحد 31 أغسطس - 13:21

اوريجانو ولاور يعنى ايه يارشا لو كنتى تعرفى؟؟؟؟


البصل لعملك حلو اوى وللرجاله بالذات ومغذى للكل

تسلم الايادى رشا بستانى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://boostany.hooxs.com
زهره بيروت
زهره فواحه بعطرها
زهره  فواحه بعطرها
زهره بيروت


نقاط : 18025
التقيم : 5

شوربة البصل Empty
مُساهمةموضوع: رد: شوربة البصل   شوربة البصل I_icon_minitimeالأحد 31 أغسطس - 14:53

اكيد بتكون طيبه اكتييييييييييييييييييييييييييير

بس انا مو بحب البصل شوربة البصل 536329

تكرمى رشاااااااااااااااااااااا

:واو:
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
زهرة حزينة
زهره فواحه بعطرها
زهره  فواحه بعطرها
زهرة حزينة


نقاط : 17411
التقيم : 4

شوربة البصل Empty
مُساهمةموضوع: رد: شوربة البصل   شوربة البصل I_icon_minitimeالإثنين 1 سبتمبر - 13:23

الاورجانو و لاورا دى اعشاب بتستخدم فى الاكل مثل انواع كثيرة من البهارات ذاى جوزة الطيب و الحبهان و كلها بتعطى نكهات طيبة للطعام و كل الانواع دى بتتباع عند اى عطار و هى مفيدة جدا لانها طبيعية انا مقدرش اعمل اى نوع شوربه من غير ما احط لاور جرب و قولى هتلقى الطعم اكيد مختلف للاحسن
مرسى لكى زهرة بس البصل مفيد جدا يا زهرة :تشرفنا بقدومك:
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
شوربة البصل
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
بستانك وبستانى :: البيت الشرقى :: المطبخ العربى-
انتقل الى: