بستانك وبستانى
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بستانك وبستانى

مرحبا بك يا زائر بستانك وبستانى
 
الرئيسيةgeat***أحدث الصورالتسجيلدخول

 

 نجرسكو( مكرونة بالفراخ و صوص الباشميل)

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
زهرة حزينة
زهره فواحه بعطرها
زهره  فواحه بعطرها
زهرة حزينة


نقاط : 17411
التقيم : 4

نجرسكو( مكرونة بالفراخ و صوص الباشميل) Empty
مُساهمةموضوع: نجرسكو( مكرونة بالفراخ و صوص الباشميل)   نجرسكو( مكرونة بالفراخ و صوص الباشميل) I_icon_minitimeالأحد 31 أغسطس - 12:39

نجرسكو( مكرونة بالفراخ و صوص الباشميل) 5486oc2

نجرسكو( مكرونة بالفراخ و صوص الباشميل) Pastabechamelse7

المقادير:

1 كيس مكرونة أسباكتي.
1 دجاجة كاملة.
3 ملاعق زبد.
3 ملاعق دقيق.
2 مكعب من الجبن الكريمة.
1 كوب من الجبن الجودة أو الجبن الشيدر.
2 كوب من الحليب كامل الدسم.
ملح.
فلفل أبيض.

الطريقة :

يتم غسل الفرخة جيداً ثم يتم سلقها و تحضير كوبين من مرقة الدجاج.

تقسم الفرخة الى أرباع و باستعمال يديك قومي بتقطيع قطع الفراخ الى شرائح رفيعة.

قومي بسلق المكرونة.

• تحضير الباشميل:

في قدر متوسط ارفعي معلقتين الزبد على نار متوسطة ،ثم قومي بإضافة الدقيق و قلبي جيداً لمدة 15 ثانية ، ثم أضيفي اللبن و مرقة الدجاج و قلبي جيداً حتى يصبح قوام الصوص ناعماً، ثم أضيفي الملح و الفلفل الأبيض و الجبن الكريمة و اتركيه يغلى لمدة من 3 الى 4 دقائق ثم ارفعيه من على النار.

قومي باضافة نصف مقدار الباشميل على المكرونة و قلبيها معاً جيداً .ادهني صينية الفرن بالزبد جيداً ثم قومي بوضع نصف مقدار المكرونة فيها ، ثم أضيفي عليها قطع الفراخ ، ثم قومي بوضع باقي مقدار المكرونة فوقها.صبي باقي مقدار الباشميل على الوجه ثم قومي برش الجبنة الجودة على الوجه و ضعيها في الفرن لمدة من 40 الى 45 دقيقة إلي أن يحمر الوجه و يسيح الجبن و بالهنا و الشفا.

وبالهنا والشفا.




نجرسكو( مكرونة بالفراخ و صوص الباشميل) Asdac7
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
البستانى
راوى الزهور
البستانى


نقاط : 17594
التقيم : 11

نجرسكو( مكرونة بالفراخ و صوص الباشميل) Empty
مُساهمةموضوع: رد: نجرسكو( مكرونة بالفراخ و صوص الباشميل)   نجرسكو( مكرونة بالفراخ و صوص الباشميل) I_icon_minitimeالإثنين 1 سبتمبر - 14:57

ديما انتى كده يارشا اكون شبعان وقاعد فى حالى ولا على بالى

وباكلات الجميله تخلينى اضم شفايفى واجوووووووووووووووع

بس اوك رشا تسلم الايادى ننتظر المزيد
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://boostany.hooxs.com
زهرة حزينة
زهره فواحه بعطرها
زهره  فواحه بعطرها
زهرة حزينة


نقاط : 17411
التقيم : 4

نجرسكو( مكرونة بالفراخ و صوص الباشميل) Empty
مُساهمةموضوع: رد: نجرسكو( مكرونة بالفراخ و صوص الباشميل)   نجرسكو( مكرونة بالفراخ و صوص الباشميل) I_icon_minitimeالسبت 20 سبتمبر - 16:19

ما انا بنزل الاكل دة علشان انت تجوع و تقوم تجرب و تعمل الاكله دى

تسلم بستانى على مرورك و ردك الجميل :جزيل الشكره لل
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
نورهان
امينة البستان
نورهان


نقاط : 17118
التقيم : 0

نجرسكو( مكرونة بالفراخ و صوص الباشميل) Empty
مُساهمةموضوع: رد: نجرسكو( مكرونة بالفراخ و صوص الباشميل)   نجرسكو( مكرونة بالفراخ و صوص الباشميل) I_icon_minitimeالسبت 20 سبتمبر - 16:38

وصفة جميلة يارشا وان شاء الله هعملها بس متنتظرش ان البستانى يعملها هو عايز يأكل وبس انما يطبخ لا لا يمكن
نجرسكو( مكرونة بالفراخ و صوص الباشميل) 963600
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
نجرسكو( مكرونة بالفراخ و صوص الباشميل)
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
بستانك وبستانى :: البيت الشرقى :: المطبخ العربى-
انتقل الى: