بستانك وبستانى
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بستانك وبستانى

مرحبا بك يا زائر بستانك وبستانى
 
الرئيسيةgeat***أحدث الصورالتسجيلدخول

 

 ®»طريقة عمل المولتن كيك«®°

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
زهره بيروت
زهره فواحه بعطرها
زهره  فواحه بعطرها
زهره بيروت


نقاط : 17467
التقيم : 5

®»طريقة عمل المولتن كيك«®° Empty
مُساهمةموضوع: ®»طريقة عمل المولتن كيك«®°   ®»طريقة عمل المولتن كيك«®° I_icon_minitimeالثلاثاء 29 يوليو - 14:04

®»طريقة عمل المولتن كيك«®°المقادير:

3/4 كوب زبدة بس تكون درجة حرارتها درجة حرارة الغرفة - جامدة يعني مش سايلة
1/2 كوب سكر بودرة
4 بيضات
نصف ملعقة فانيليا سايلة او كيس فانيليا عادية تقريبا
1 ملعقة كاكاو
227 جرام شيكولاته مبشورة (معرفش يطلعوا قد ايه بس يعني كمية مناسبة لولز)



طريقة العمل:

نحط الزبدة مع الشيكولاته المبشورة على نار هائة ونقلب لحد ماتسيح



ناخد البيض ونضربه بالمضرب كويس وبعدين نحط عليه السكر والفانيليا والكاكاو ونستمر فالضرب بالمضرب بعدين نحط على الخليط الدقيق ونقلبه لحد مايتجانس


نجيب قوالب الكيك الصغير ونحط فيها تلتها الخليط وبعدين نحط ملعقتين من الشيكولاتة اللي سيحناها وبعدين نرجع نحط ملعقة من الخليط مرة تانية بحيث انه ميتعداش الموجود كله نص القالب...


يفضل انك تجربي في قالب واحد وتشوفي النتيجة بنفسك...

نشغل الفرن مسبقا على درجة حرارة 230 مئوية (تقريبا درجة فوق المتوسطة) وبعدين نحطها فيه.
وببتقدم سخنه او فاترة مش بتنحط في تلاجة.

وبتكون بالشكل ده لما تنقلب


وده لما تنفتح


وممكن تحطو جمبها بولة ايس كريم او فواكه زي ماتحبوا...


وبالهنا والشفا...
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
البستانى
راوى الزهور
البستانى


نقاط : 17036
التقيم : 11

®»طريقة عمل المولتن كيك«®° Empty
مُساهمةموضوع: رد: ®»طريقة عمل المولتن كيك«®°   ®»طريقة عمل المولتن كيك«®° I_icon_minitimeالخميس 7 أغسطس - 4:10

تسلم الايادى زهره بيروت
دمتى بخير ولمطبخ الشهى بود

Very Happy
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://boostany.hooxs.com
 
®»طريقة عمل المولتن كيك«®°
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة حفظ الخضروات
» طريقة عمل الهامبورجر
» (((...طريقة عمل الماجي في بيتك...)))
» طريقة الفروت تارت بالصور
» الشمع و طريقة عمله لعشاق الرومانسية

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
بستانك وبستانى :: البيت الشرقى :: المطبخ العربى-
انتقل الى: